1. Haberler
  2. Spor
  3. Çorum Maçında İçtiği Çay Sponsorluk Getirdi

Çorum Maçında İçtiği Çay Sponsorluk Getirdi

TFF 1. Lig'de takımı Erzurumspor'un, Çorum FK'yı ağırladığı maçta dondurucu soğukta elinde çay bardağıyla görüntülenen kaleci Matija Orbanic, kulübüne beklenmedik bir gelir kapısı araladı.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzurumspor FK kalecisi Orbanic’in dondurucu soğukta maç sırasında çay içtiği anlar, dev bir reklam anlaşmasına dönüştü.

“Erzurum Usulü Isınma” Viral Oldu

Erzurum’da sıfırın altında 10 dereceyi aşan soğukta oynanan Erzurumspor FK – Çorum FK mücadelesi, sahalarda ender görülen bir ana sahne oldu. Kaleci Jakub Szumski Orbanic’in, oyuna ara verildiği sırada kale önünde çay içerek ısınmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı. “Erzurum usulü ısınma” başlığıyla yayılan kareler, kısa sürede dünya genelinde fenomen haline geldi.

Çay Devinden Sponsorluk Teklifi

Bu sempatik görüntülerin ardından reklam dünyası harekete geçti. Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, katıldığı bir televizyon programında Türkiye’nin önde gelen çay markalarından birinin kulüple iletişime geçtiğini açıkladı. Dal, Erzurumspor ile çay devi arasında bir reklam ve sponsorluk anlaşmasının imza aşamasında olduğunu ve resmi duyurunun önümüzdeki günlerde yapılacağını kaydetti.

Hem Galibiyet Hem Sponsor

Erzurum ekibi, dondurucu soğuk altında oynanan zorlu karşılaşmada Çorum FK’yı 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapatmıştı. Sahadaki galibiyetin ardından gelen bu sponsorluk haberi, Erzurumspor camiasında sevinçle karşılandı.

Çorum Maçında İçtiği Çay Sponsorluk Getirdi
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin