1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Raffles İstanbul’da Stratejik Atama

Raffles İstanbul’da Stratejik Atama

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Derya Aktay, Raffles İstanbul’da yeni görevine başladı ve deneyimlerini ekibe aktaracak.



Derya Aktay, Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olduktan sonra çalışma hayatına Çırağan Palace Kempinski Istanbul’da başladı.

Daha sonra Raffles İstanbul ve Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul gibi uluslararası otellerde rezervasyon, gelir yönetimi ve e-ticaret alanlarında önemli görevler üstlendi. Türkiye’de kazandığı deneyimin yanı sıra yurt dışında edindiği tecrübelerle uluslararası gelir yönetimi stratejileri konusunda güçlü bir bilgi birikimi geliştirdi.

Aktay, bulunduğu pozisyonlarda stratejik gelir yönetimi alanındaki başarılarıyla öne çıktı. Kariyer rotasını aynı yöne çevirmiş profesyonellerin ilerlemesine katkı sağlama yaklaşımıyla yeni görevini “evine dönmek” olarak tanımlıyor. Aktay, değerli tecrübelerini Raffles İstanbul ekibine aktararak yeni başarı hikayeleri yazmayı hedefliyor.

Raffles İstanbul’da Stratejik Atama
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.