Arabesk müziğin efsane ismi Orhan Gencebay, hayat arkadaşı Sevim Emre ile katıldığı bir film galasında kendi hayatını konu alacak biyografi projesinin detaylarını paylaştı. Usta sanatçı, projenin yapım sürecinde bizzat yer aldığını ve oyuncu arayışının sürdüğünü açıkladı.
“Şimdiki Halimi Ben Oynayacağım”
Muhabirlerin “Hayatınız film olsa başrolde kimin olmasını istersiniz?” sorusunu yanıtlayan Gencebay, filmde günümüzdeki halini kendisinin canlandıracağını belirterek şunları söyledi:
-
Kendi Oynayacak: “Bu halimi ben oynayacağım. Filmi kendim yapmak istiyorum.”
-
Gençlik İçin Arayış: “Eski halim (gençliğim) için ise bakıyoruz. Henüz netleştirmedik, çalışmalarımız sürüyor.”
Yarım Asırlık Birliktelik
Galada Gencebay’a eşlik eden Sevim Emre ile usta sanatçının 1974 yılından bu yana devam eden birlikteliği de dikkat çekti. 50 yıldır süren ve sanat camiasında örnek gösterilen ilişkileriyle çift, mutluluk pozları verdi.
Kaynak: Magazin Basını




