1. Haberler
  2. Haber
  3. Belçim Bilgin: Kimsenin Yaptığı Yanına Kâr Kalmasın

Belçim Bilgin: Kimsenin Yaptığı Yanına Kâr Kalmasın

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Oyuncu Belçim Bilgin, Asena Keskinci’nin Evrim Akın’a yönelik ağır suçlamaları hakkında konuşarak genç oyuncunun incindiğini hissettiğini söyledi.

‘Bez Bebek’ dizisinin çocuk yıldızı Asena Keskinci’nin, rol arkadaşı Evrim Akın hakkında ortaya attığı “zorbalık” ve “anne-babasının boşanmasına etki etme” iddiaları magazin gündemindeki yerini koruyor. Evrim Akın’ın gözyaşları içinde reddettiği suçlamalara, ünlü oyuncu Belçim Bilgin de dahil oldu.

‘Adile Naşit’ filminin galasına katılan Bilgin, daha önce ‘Bağlantı Hatası’ filminde kızı rolünü oynayan Keskinci’ye destek verdi. Konuya ilişkin soruları yanıtlayan Bilgin, “Asena ile anne – kız oynadık. Amacım, tarafları suçlamak değil. Öznelerin dışında yorum yapıyorum…” dedi.

“Asena’nın İncinmiş Olduğunu Hissediyorum”

Olayın taraflarını değerlendiren Bilgin, “Birileri bir şeyler yaptığı zaman kimsenin yanına kâr kalmasın. Asena’yı tanıdığım için gerçekten incinmiş olduğunu hissediyorum. Öte yandan evrim, hepimizin çok tatlı karakteri. Onu televizyon mesafesinden tanıyorum, enerjisi güzel geçmiş kadın oyuncu…” ifadelerini kullandı.

Belçim Bilgin: Kimsenin Yaptığı Yanına Kâr Kalmasın
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.