1. Haberler
  2. Haber
  3. İmamoğlu’nun babası ve oğluna ifadeleri alınmadan yurt dışına çıkış yasağı verildi!

İmamoğlu’nun babası ve oğluna ifadeleri alınmadan yurt dışına çıkış yasağı verildi!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silivri’de tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun babası Hasan İmamoğlu ile oğlu Selim İmamoğlu’na, henüz ifadeleri alınmadan yurt dışı çıkış yasağı getirildi.

Olayın detayları:

  • Yurt dışı yasağı kararı, İstanbul Sulh Ceza Hâkimliği tarafından, “yolsuzluk soruşturması” kapsamında alındı.

  • Hasan ve Selim İmamoğlu, soruşturma kapsamında yarın (5 Kasım 2025) İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verecek.

  • İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ifade öncesi şüpheliler hakkında yurt dışı çıkış yasağı uygulanmasına karar verildiğini açıkladı ve şüphelilerin soruşturma dosyasındaki deliller doğrultusunda ifade vereceklerini bildirdi.

Bu adli kontrol tedbiri, şüphelilerin yurt dışına çıkmasını önlemek amacıyla uygulanıyor ve ifade işlemleri planlandığı gibi yarın gerçekleştirilecek.

İmamoğlu’nun babası ve oğluna ifadeleri alınmadan yurt dışına çıkış yasağı verildi!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.