İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan Fairmont Quasar İstanbul, 5 Nisan 2025 Pazar günü Paskalya kutlamaları dolayısıyla bir brunch etkinliği gerçekleştirecek. Etkinlik kapsamında gastronomi sunumları, canlı caz müziği ve çocuklara yönelik atölye çalışmaları yer alacak.
Gastronomi Sunumları ve Şeflerin Katılımı
Brunch menüsü, otelin bünyesindeki restoranların şefleri tarafından hazırlanacak. Michelin Guide tarafından önerilen Aila restoranının Executive Şefi Kemal Can Yurttaş Anadolu mutfağından, Ukiyo restoranının Executive Şefi Savaş Aydemir ise Uzak Doğu mutfağından lezzetler sunacak. Yemek alanında ayrıca, misafirlerin hazırlık aşamalarını izleyebilecekleri interaktif pişirme istasyonları kurulacak.
Canlı Müzik ve Çocuk Aktiviteleri
Etkinlik süresince iki kişiden oluşan bir caz müzik grubu canlı performans sergileyecek. Ailelerin katılımını desteklemek amacıyla çocuklar için ayrı bir oyun alanı tahsis edilecek. Bu alanda, küçük katılımcılar için Paskalya geleneği olan yumurta boyama atölyesi düzenlenecek.
Etkinlik Bilgileri:
- Tarih: 5 Nisan 2025 Pazar
- Saat: 11:30 – 15:00
- Mekan: Fairmont Quasar İstanbul
- Rezervasyon İletişimi: +90 (212) 403 85 00




